SENIOR CITIZENS' RESIDENCE IN OULU    Competition 3rd prize, 2009   The building mass incorporates two separate functions - housing and intensive care, which are each located in it's own noose, but ingeniously connected forming a continuous loop for flexibility and sustainability. The building mass gradually rises towards East side of the building plot, leaving connection to Kangaspuisto park uninterrupted and adjusting to scale of surrounding buildings. The peculiar shape forms an intimate entrance garden and large roof terraces as well as provides the residents with better views and increases daylight illumination.
       
     
WEB_ulkoperskis.jpg
       
     
WEB_1-krs.jpg
       
     
WEB_3-krs.jpg
       
     
WEB_2-krs.jpg
       
     
WEB_4-krs.jpg
       
     
WEB_julkisivu-1.jpg
       
     
WEB_julkisivu-2.jpg
       
     
WEB_leikkaus.jpg
       
     
WEB_sisaperskis.jpg
       
     
WEB_Viistokuva.jpg
       
     
  SENIOR CITIZENS' RESIDENCE IN OULU    Competition 3rd prize, 2009   The building mass incorporates two separate functions - housing and intensive care, which are each located in it's own noose, but ingeniously connected forming a continuous loop for flexibility and sustainability. The building mass gradually rises towards East side of the building plot, leaving connection to Kangaspuisto park uninterrupted and adjusting to scale of surrounding buildings. The peculiar shape forms an intimate entrance garden and large roof terraces as well as provides the residents with better views and increases daylight illumination.
       
     

SENIOR CITIZENS' RESIDENCE IN OULU

Competition 3rd prize, 2009

The building mass incorporates two separate functions - housing and intensive care, which are each located in it's own noose, but ingeniously connected forming a continuous loop for flexibility and sustainability. The building mass gradually rises towards East side of the building plot, leaving connection to Kangaspuisto park uninterrupted and adjusting to scale of surrounding buildings. The peculiar shape forms an intimate entrance garden and large roof terraces as well as provides the residents with better views and increases daylight illumination.

WEB_ulkoperskis.jpg
       
     
WEB_1-krs.jpg
       
     
WEB_3-krs.jpg
       
     
WEB_2-krs.jpg
       
     
WEB_4-krs.jpg
       
     
WEB_julkisivu-1.jpg
       
     
WEB_julkisivu-2.jpg
       
     
WEB_leikkaus.jpg
       
     
WEB_sisaperskis.jpg
       
     
WEB_Viistokuva.jpg